توهم کاریزماتیک اروپا آمریکا

 

آمریکا: ایران باید گام های خطرناکی را که در علم و دانش هسته‌ای از قبیل تولید فلزات و اورانیوم فلزی برداشته است متوقف و به عقب برگردد آنگاه ما وارد مذاکره خواهیم شد.

سه کشور اروپایی عضو برجام با انتشار بیانیه مشترکی ضمن ابراز نگرانی شدید نسبت به تصمیم ایران برای نصب سانتریفیوژهای جدید در تاسیسات غنی سازی نطنز این اقدام را نقض توافق هسته‌ای دانسته و به ایران اعلام کردند که با این کار و همینطور مصوبه اخیر مجلس راه برای احیای دیپلماسی بسته خواهد شد.

انقلاب اسلامی و پایه ریزی جهان مبنی بر تغییر و ایجاد ظرفیت قدرت های جدید جهانی و منطقه ای ، باعث سلب آسایش امریکا و اذناب جهانی ومنطقه ای آن شده است تا جایی که این تغییرات بنیادین به ملت ایران اجازه اعمال حاکمیت بر سرنوشت خود را داد موضوعی که به مذاق کشورهای استعمارگر مثل آمریکا وبعضی از کشورهای اروپایی خوش نیامده چونکه در تضاد صد در صد با روحیه سلطه طلبانه آمریکائیهاست آنها که هر گاه ببینند ملتی در راه دستیابی به مفاهیم حاکمیت وعزت گام بردارد بدون هیچ تاملی دشمنی آشتی ناپذیر خود را در عرصه های مختلف اعمال می کنند.

در حال حاضر نگرش جهانی به عزت واستقلال ملت ایران متفاوت از دوران حکومت سابق میباشد ،ایران در سایه رهبری های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی برای شکل گیری خاورمیانه جدید وارد میدان شده است واین هژمونی در اندیشه دینی خاموشی ندارد. شکل گیری اندیشه ی تحول گرای عزت محور ناشی از روح حماسی اسلام به برکت انقلاب اسلامی ریشه ی اقتدار بلامنازع جهان کدخدا محور را برای همیشه زده است.تا جایی که ملتها هیچ اعتقادی به قبول سلطه ظالمانه اروپایی آمریکایی بر سر نوشت خودشان ندارند واین مهمترین آموزه انقلاب اسلامی ایران است.

چین و قدرتهای نوبنیاد در اقدامی استراتژیک بدنبال تصرف جایگاه و موقعیت قدرتهای جهانی قبل از خود هستند.

یک حالت گذار قسمت عمده ای از اقتصاد بازار جهانی را در تصرف خود دارد ودر بلند مدت محال است اروپا یا امریکا توانمندی تعقیب و گریز اقتصادی با چین را داشته باشند.

چین دارای بنیه های قویی در حوزه اقتصاد غیر مرئی می باشد
بعنوان مثال امریکا و چین اکثر قریب به اتفاق بازار مبایل و اسباب بازی دنیا را در دست دارند .واین بازار پر در آمد و اشتغالزای ۴۸۰میلیارد دلاری را مدیریت میکنند ولی قطعا نیروی کار ارزان و جمعیت چین به زودی این بازار را قبضه خواهد کرد..

صنعت موبایل سازی چین توانسته اخیرا و در مدت زمان بسیار اندکی چنان پیشرفت کند که عرصه را بر موبایل سازان بزرگ و به نام تنگ کند.

برندی مثل شیائومی توانسته به رده سومین برند سازنده اسمارت‌فون برسد و دنیا هر روزه بیشتر و بیشتر از دستگاه های Mi که قیمت بسیار مناسبی نسبت به وپژگی‌هایی که ارائه می‌کنند، می‌شنود. لنوو که دارد جایگاه خود را با ورود به مناطقی که پیش از این‌ها در آن نبوده محکم‌تر می‌کند و برندی مثل هواوی توانسته در آمریکا به یک برند رقابتی تبدیل شود.

چین با جمعیت ۱.۳ میلیارد نفر، در حال حاضر بزرگترین بازار موبایل دنیا را دارد و سال گذشته آمریکا را پشت سر گذاشته است و همینطور به جلو پیش می‌رود.

در عرصه تولید نا خالص ملی قطعا تا ۲ سال آینده حرف اول خواهد زد واین چالشی سنگین برای آمریکاست .

لذا آنچه اروپاییها ( کشورهای آلمان فرانسه انگلیس )از طرفی و آمریکا از طرف دیگر آن را مطرح و با کمال بی شرمی و وقاحت آن را از طرف ایرانی مذاکرات می خواهند عباراتی ناشی از روح قلدر مابی زیاده‌خواهی و توحش جدید اروپاییان است . بی گمان آنان در برهه کنونی شمارش نفس های اقتصاد پر چالش اروپایی آمریکایی را می شنوند.با این حال هنوز با الحان آمرانه ای دنیا را به اطاعت از خود وپاسداری از ارزشهای فرهنگی وتعالیم اقتصادی غرب فرا می خوانند.

آنان خواهان ایجاد جهانی مطیع ذلیل ضعیف و در نوبت ذبح و قتل عام و صد البته در مواجهه با مملکت ما هستند:
آنها بدنبال *(هولوکاستی دیگر در ایران)* وبدون هرگونه مقاومت هستند .
هولوکاستی از نوع کشتاری که بدلیل قحطی تحمیلی انگلیسی ها در جنگ جهانی اول و سالهای ۱۹۱۷ تا ۱۹۱۹ میلادی بر ایرانیان تحمیل نمودند. *ودر حال حاضر امریکا با تحریم اقتصادی و دارویی که بر ملت ایران تحمیل نموده است.

یعنی می‌گویند ما اروپاییان و آمریکایی ها حق تسلط بر نوامیس جان مال و هستی مردم دنیا را داریم در این راستا بزرگترین حرف نامربوط و نامشروع و غیر معقول آنان این است که تمام علل و عواملی که منجر به تقویت توان دفاعی کشور های جهان و خصوصا ملت شریف ایران می‌گردد باید تعطیل و دانشمندان صنعت هسته‌ای و فیزیکدانان یا تحویل یا در معرض دید غربی ها باشند. ویا مظلومانه ترور وبه شهادت برسند؟
به چه حقی دانشمندان صنایع دفاعی و اندیشمندان ایرانی برای هر نوع تحقیق در زمینه های علمی باید از آنها کسب اجازه نمایند. ؟؟؟
آری کسی در جهان بدون موافقت آن دزدان سر گردنه ، اشرار و قاتلان و جانیان جنایتکارو حاکمان بر هستی ملت‌های مظلوم جهان حتی حق مطالعات علمی و تولید دانش را هم ندارد ، این است آیین جانیان و منطق حاکمان بر سرنوشت مردم دنیا!!!
که فعلاً در دست جلادان خون‌آشامی است که تاریخی سراسر جنایت قتل کشتار دزدی شرارت و شیادی دارند.
با این اوصاف سوال این است که آمریکا و اروپا چه حقی دارند تا برای مردم دنیا باید و نباید بتراشند؟؟؟
آیا نسل حاکم بر آمریکا فرزندان قاتلان میلیون‌ها سرخپوست میلیون‌ها سیاه‌پوست میلیون‌ها زرد پوست و چندین میلیون نفر از ساکنان کشورهای اسلامی آسیایی و آفریقایی نیستند .؟
آیا امریکاتنها کشوری نیست که از بمب اتمی بر علیه ملت ژاپن استفاده نمود؟
آیا فرانسویها همان جانیانی که کلکسیون سر های بریده الجزائریها را تشکیل دادند نیستند؟؟؟
ایا جنایات انگلیسیها در ایران را فراموش کرده ایم؟
مگر اقدام دولت انگلیس که تاثیر بسیاری درقتل عام جمعیت ایران گذاشت و باعث ایجاد قحطی و نسل کشی حدود ۶ تا ۹میلیون از ساکنان فلات مرکزی ایران بین سالهای ۱۲۹۶ الی ۱۲۹۸ بود و به عقیده بعضی از کارشناسان در این قحطی تعمدی نزدیک به ۴۰ درصد و در برخی از آمار تا ۲۵ درصد از جمعیت ایران به سبب گرسنگی و سوء تغذیه و بیماری های ناشی از آن نابود نشدند . آیا این جنایت قابل فراموشی است؟
در چنین موقعیتی عقل و اخلاق و قانون ایجاب می‌کند اول تیغ را از دست زنگی مست بگیرند(اسرائیل) بعد نوبت گفتمان پیش می آید.

مگر نه اینکه در ویتنام با بمباران مردم مظلوم ویتنام با عامل نارنجی علاوه بر کشتار میلیونی در زمان بمباران باعث تولد نوزادان ناقص الخلقه و گسترش انواع بیماری های سرطانی و دیابت نوع ۲ و بیماری های مادرزادی در مردم ویتنام گردیدند و این کشتار خاموش که تاکنون نیز در میان نسل های بعد از بمباران شکل می‌گیرد محصول جنایات آمریکا و تاثیر آثار مخرب آن ماده سمی است که علاوه بر افرادی که در بمباران های هوایی و حملات نظامیان آمریکا در میدان نبرد مستقیماً کشته شدند ! تا سالیان سال باید مردم شاهد تولد کودکان هیولایی و هیدروسفالی باشند !
مگر نه اینکه مسئولین سیاست خارجی ایران تمامی شرایط زیاده خواهانه غربی ها را پذیرفتند؟؟ ودر یک مرحله علیرغم بی اعتمادی ملی و مخالفت رهبری انقلاب اسلامی با رفتار سیاسی واجتماعی غربی ها
تمامی سرمایه گذاریهای کلان در صنعت هسته ای را تعطیل تا راستی آزمایی مورد نظر غربی ها مورد راستی آزمایی ملت ایران قرار گیرد؟
حال باید پرسید دیگر چه ضرورتی ما را ملزم به پایبندی به دروغ و تزویر و نیرنگ غربیها برای کنار گذاشتن روند صنعتی سازی و تقویت نهضت علمی و بنیه دفاعی کشور می نماید؟
چه تضمینی وجود دارد که دروغ گو این بار راستگو از کار درآید و شیاد دست از کلاهبرداری بردارد ؟و ظالم و جنایتکار دست از جنایت ؟؟؟
با همه اینها بی تعهدی وبد اخلاقی بار دیگر نظر سیاستگذاران سیاست خارجی را به این مهم منعطف می نماید که :
با طناب پوسیده برجام نمی توان مملکتی را با تمامی ابعاد سیاسی اجتماعی اقتصادی و حیثیتی با حفظ اقتدار ملی محافظت نمود
در این راستا نگاهی به موقعیت فعلی کشورهای لیبی و سوریه مهمترین درس عبرت سیاسی برای ما وهمه جوامعی است که خواهان عزت استقلال وسربلندی هستند میباشد.
البته پر واضح است که انقلاب اسلامی ایران زمینه احیای آزادی خواهی و عزتمداری اجتماعی در جوامع خاوری و باختری جهان را ایجاد واز این پس استعمارگران آسایش را در روحیه تفرعن و تسلط بر سایر ملل احساس نخواهند کرد.

والسلام علی من التبع الهدی

حسن زارعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *